G-L4PCSEMQBE Hommage á Arne Haugen Sørensen | Torup sogn

Begivenheden har allerede fundet sted.

Dato Fredag d. 13. august 2021, Kl. 16:30 til kl. 17:30
Sted Lynæs Kirke, Kirkebakken 5, 3390 Hundested
Hommage á Arne Haugen Sørensen

Torup Sogn er glade for at kunne invitere til en festlig musikalsk fernisering af Arne Haugen Sørensens billeder og musik af Ejnar Kanding.

Arne Haugen Sørensen er en af de helt store nulevende kirkekunstnere i Danmark. Og nu er han ovenikøbet lokalt tilknyttet med sommerhus i Lynæs og med sin kunst permanent repræsenteret i Haugen Galleri.

Lynæs Kirke har fået lov til at låne et par stykker af hans værker, og de vil blive præsenteret ved en festlig musikalsk fernisering. Ejnar Kanding, som både er pianist og en kendt komponist, har ladet sig inspirere af Arne Haugen Sørensens billedunivers og vil sammen med klarinettist Fritz Gerhard Berthelsen og cellist Ida Nørholm uropføre en hyldest til kunstneren, som personligt vil være til stede.

Derfor benytter vi lejligheden til samtidig at arrangere en 'artist talk' med kunsthistoriker Line Marschner, der har en ph.d. i teologi.

Efter koncert og kunstnersnak vil der blive budt på forfriskninger.